BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, August 11, 2011

KURSEVI SEPTEMBAR


        KURS 


 RAČUNOVODSTVO

                                 









EDUKACIJU OBAVLJA OVLAŠĆENI REVIZOR



Osnovni kurs iz računovodstva u trajanju od 2 meseca služi da polaznici kursa steknu znanje za samostalno vođenje poslovnih knjiga. Kurs je namenjen:



• onima koji se po prvi put sreću sa računovodstvom

• onima koji imaju obrazovanje ekonomske struke ali se u praksi nisu bavila računovodstvom
• onima koji rade u praksi neki segment računovodstvenih poslova i žele da steknu znanje o celini

Kurs počinje upoznavanjem sa osnovnim pojmovima u računovodstvu. Nakon toga se obrađuju celine vezane za osnovna sredstva, materijalno poslovanje, blagajničko poslovanje, troškove, zarade, trgovinu, poreze, obračun proizvodnje i izrada završnog računa. Teorijska izlaganja su praćena zadacima iz prakse uz korišćenje svih vrsta obrazaca i formulara koji se koriste u praksi.

Obuka koja sledi je zasnovana manje na teoriji (oko 10%) a više na praksi koja se primenjuje i koju klijent plaća i to:- Nabavka sa izradom kalkulacija, Prodaja, Obračun poreza na dodatnu vrednost izradu PDV obrazaca, obračun nabavne vrednosti prodate robe, izvodi, Blagajna, Obračun plata , Putni nalozi, Obračun utroška goriva, Poslovanje kafića, Poslovanje fast foodova, pekara, Obračun amortizacije za finsijske izvestaje i poreske izvestaje, Obračuni poreskog kredita, Priprema za izradu zavrsnog računa, izrada završnog računa za narodnu banku Srbije.



Po završetku se dobija certifikat

Kurs traje 2 meseca (2 puta nedeljno)

Cena 12 500 din ( u dve rate)

Početak kursa: 06.09. 2011

Vreme: 16:30 h   

    Mesto: Dunavska 13 Novi Sad                         

   KONTAKT 063 74 94 567         






       

KURS

UPRAVLJANJE INVESTICIJAMA


Opis kursa

Kurs upravljanje investicijama obuhvata obradu celog procesa funkcionisanja finansijskih tržišta i investiranja u hartije od vrednosti . Na kursu su obrađeni opšti pojmovi o investicijama i upravljanje procesom investiranja , finansijskim tržištima kao i evropskim integracijama i javnim finansijama Evropske unije.
Cilj kursa

Cilj kursa je da upozna polaznike sa celom problematikom upravljanja investicionim projektima. Kursom je obuhvaćen ceo proces realizacije, od ideje za investiranjem do završetka investicije i puštanja u rad.

Predavač Prof. dr Ljiljana Lučić

Po završenom kursu se dobija certifikat

Kurs traje dva dana  10.09.2011  i 11.09.2011  
od 11h - 15 h ( subota i nedelja)
Adresa:  Dunavska 13, Novi Sad


Cena 7000 din

Kontakt  063 74 94 567